TIMDVA TAXITONI PUNAT Anton Karabaić
Mob: +385 91 1854 533
anton.karabaic@plavnik-punat.hr
  O nama Izleti Posebne namjene Kako do nas e-mail

Puntarska uvala

«PLAVNIK doo» je poduzeće za prijevoz putnika sa sjedištem u Puntu, turističkom mjestu koje se nalazi u dobro zaštićenoj uvali na jugu otoka Krka. Punat je najveće nautičko središte Sjevernog Jadrana i posjeduje marinu s više od tisuću plovila.

U blagosti Mediterana uz kamenitu obalu rastu stoljetne masline od kojih se dobiva vrlo kvalitetno maslinovo ulje. Prekrasno bistro plavetnilo mora bogato je ribljim fondom.

Puntarska draga ponosi se biserom kulturne i prirodne baštine, otočićem Košljunom s franjevačkim samostanom iz 15. stoljeća, jednim od najvećih muzejskih središta Hrvatske.

Izvan Drage, prema jugu, nalazimo prekrasne šljunčane plaže koje imaju pristup samo s mora, te nude izuzetan doživljaj netaknute prirode. Otoci Košljun, Plavnik, Cres, Rab, Goli destinacije su naših dnevnih izleta, a postoji mogućnost cjelodnevnog najma broda. Naši brodovi katamaran «TIM DVA» i pasara «TONI» nalaze se na stalnom vezu u luci Punat tijekom cijele godine.

Kapetan broda Anton Karabaić, iskusni pomorski časnik s 20 godina duge plovidbe i posada žele Vam dobrodošlicu na naše more!

 

PLAVNIK d.o.o. Punat

Direktor: Anton Karabaić - Toni

I. G. Kovačića 67
51521 PUNAT
Otok KRK - Croatia

Tel: +385 51 854 533
Mob: +385 91 1854 533
Mob: +385 95 90 45 051

e-mail: anton.karabaic@plavnik-punat.hr

Kapetan